Protestatarii din Vale s-au alăturat trup și suflet celor din țară în...

Protestatarii din Vale s-au alăturat trup și suflet celor din țară în această seară

Timp de citire: un minut

La ora 20.00, în zona Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu”, câteva zeci de persoane se strânseseră pentru a se alătura protestelor din țară împotriva adoptării ordonanței de urgență care schimbă Codul Penal, cu dedicație. Pe la ora 22.30 protestatarii s-au pornit la drum, scandând lozinci anti-guvernamentale, strângându-se din ce în ce mai mulți.

La ora 21.00 numărul protestatarilor depășise bine 150 de persoane, iar cu cât grupul se mișca în oraș, se și înmulțea. Am apreciat așa, la ochi o prezență de vreo 300 de oameni.

Oamenii au venit nu doar din lipsă de ocupație, ci din convingere. Discutau între ei despre grozăvia guvernului, despre hoția care ne paște. Au venit oameni din toată Valea, cu siguranță. Interesant, protestele și scandările anti PSD s-au organizat în singurul oraș în care la guvernare este un penelist. Am văzut oameni inclusiv de la Uricani, și lupeneni indignați de filmările de pe net în care apare parlamentarul Cristian Resmeriță într-o ipostază nepotrivită.

Marșul pornit în centru a continuat până spre Aeroport și s-a încheiat după ora 22.00. Dacă guvernul, liderii PSD, nu renunță la ordonanțele care  protejează penalii, corupții, protestele vor continua și mâine seară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii