Proserv SA reacţionează: firmele din grupul Micro Mega HD SA nu fac...

Proserv SA reacţionează: firmele din grupul Micro Mega HD SA nu fac obiectul unor cercetări ale instituțiilor Statului Român

Timp de citire: 2 minute

Comitetul Director al SC Proserv SA Hunedoara a emis, miercuri, un comunicat de presă pe care îl redăm întocmai în cele ce urmează. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, precizăm faptul că acesta NU se referă la materiale apărute pe Hunedoara Plus sau în Ziarul Văii Jiului.

Societatea comercială Proserv SA Hunedoara, membră a grupului Micro Mega HD SA, îşi manifestă dezaprobarea față de atacurile calomnioase publicate în mediul online de către persoane care se prezintă a fi parte din mass-media hunedoreană. Considerăm că acestea trec dincolo de limitele libertăţii de exprimare, de principiile nobilei meserii de jurnalist.

Informăm opinia publică şi partenerii de afaceri că nici SC Proserv SA și nici vreo altă firmă din grupul Micro Mega HD SA nu fac obiectul unor cercetări ale instituțiilor Statului Român cu privire la lucrările pe care le au în derulare. Lucrările sunt executate în baza unor contracte câştigate şi derulate cu respectarea legii.

 Atacurile nefondate afectează grav imaginea societății noastre, care în decursul anilor a derulat contracte cu parteneri români și străini, reușind să câștige, prin calitatea prestațiilor, o bună reputație internă și internațională.

Experienţa şi buna reputaţie ne-au ajutat să traversăm criza economică, fiind capabili să păstrăm locurile de muncă ale angajaților noștri.

Este evident că atacurile calomnioase la adresa societății noastre și a grupului de firme din care aceasta face parte au legătură cu faptul că unul dintre acționari este Carmen Hărău, deputat de Hunedoara.

Transferarea unor răfuieli politice în zona economică, prin afectarea pe nedrept a imaginii unui grup de firme cu peste 700 de angajați şi 25 de ani vechime, este un gest inacceptabil, cu atât mai mult cu cât insultă un număr mare de cetăţeni care muncesc onest şi susţinut de zeci de ani în acest grup de firme.

Campania de denigrare a societății, de care am luat act recent, nu se întemeiază pe realitate, ajungându-se inclusiv la a denatura declaraţii ale unui oficial de stat! Vă asigurăm că ne vom apăra imaginea publică prin toate mijloacele legale.

Apreciem ca total neprofesioniste aceste texte prezentate în mediul online drept articole de presă în condiţiile în care de fiecare dată sunt făcute publice fără o minimă verificare, fără a ne fi solicitate puncte de vedere.

Ne asumăm în continuare în faţa angajaţilor noştri obligaţia de a menţine confortul lor de a munci într-un grup serios de firme, stabil din punct de vedere financiar și cu o bună reputație pe piețele pe care își desfășoară activitatea.

Comitetul Director al
SC Proserv SA Hunedoara

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii