Programarea căsătoriilor se va putea face online, la Deva

Programarea căsătoriilor se va putea face online, la Deva

Timp de citire: un minut

Primăria Deva face un pas firesc către utilizarea tehnologiei pentru facilitarea activităților specifice. A dat în lucru o platformă destinată programării căsătoriilor pe internet. Aplicația va oferi  posibilitatea programării datei căsătoriei,  cu afișarea orelor și locațiilor disponibile, precum și  afisarea de informații și documente. Administrarea se face în interfața dublu securizată pe bază de user și parolă.

Programul va trebui să poată stoca și afișa informații generale (orice informații pe care beneficiarul dorește să le facă publice), va oferi posibilitatea de a rezerva data căsătoriei, inclusiv alegerea locației, va putea să consulte detaliile rezervării, să consulte lista de căsătorii. Lista rezervărilor va putea fi accesibilă administratorului aplicației, adică funcționarii din Biroul Stării Civile. Se vor genera în mod automat publicațiile de stare civilă, în formatul solicitat, conform legii. Aplicația va permite, de asemenea,  generarea de rapoarte specifice.

Noua aplicație pe care o veți putea găsi pe site-ul primăriei va fi funcțională în două luni de acum înainte. Modulul va avea hostingul pe serverele realizatorului aplicației, adică un antreprenor din Deva, care va fi obligat să asigure mentenanța aplicației pentru o perioadă de un an de la predare. Pentru asigurarea acestui modul Primăria Deva a cheltuit puțin peste 4.000 de lei.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii