Producătorul de materiale de construcții Patru Mâini oferă materiale gratis pentru renovarea...

Producătorul de materiale de construcții Patru Mâini oferă materiale gratis pentru renovarea penitenciarelor din România

Timp de citire: un minut

Producătorul de materiale de construcții Patru Mâini a venit cu o propunere interesantă și foarte serioasă pentru Guvernul Grindeanu: dacă Guvernul va abroga OUG din proprie inițiativă înainte de termenul limită de pe 11 februarie, compania Patru Mâini, producător de materiale de construcții, este dispusă să ofere materialele necesare din propriul portofoliu (adezivi, chituri, gleturi, tinci, mortare, șape, tencuieli și grunduri) pentru renovarea penitenciarelor existente la ora actuală în România, 44 la număr (în funcție de necesarul fiecărui spațiu), sau pentru construcția de noi penitenciare.

Producătorul a menționat însă că numărul penitenciarelor pentru care acordă materiale gratuite scade proporțional cu numărul zilelor în care guvernul refuză abrogarea. Deci practic acum ar trebui să ofere materiale gratuite pentru renovarea a 38 de penitenciare.

Această inițiativă stă sub îndemnul “Dați abrogare, renovăm penitenciare!” și are drept rol îmbunătățirea condițiilor de detenție, un punct important în lista de nereguli semnalate de CEDO și consolidarea tuturor formelor de ajutor într-o societate democratică.

Patru Mâini desfășoară deja de 4 ani o campanie susținută de renovare a spațiilor destinate copiilor din întreaga țară (aproximativ 100 de grădinițe, școli, spitale până în acest moment), în cadrul căreia oricine cumpără un produs Primus de la Patru Mâini contribuie automat la renovarea unui astfel de spațiu din propria comunitate.

Având însă în vedere contextul actual, Patru Mâini a considerat necesar ca fondurile, eforturile și materialele să fie direcționate penitenciarelor, pentru deblocarea situației din acest moment și pentru un grad mai mare de umanitate demonstrată celor care rezidă acolo.

În cazul în care Guvernul României nu va anula OUG din data de 31 ianuarie, Patru Mâini va continua cu acțiunile de renovare a spațiilor destinate copiilor și va încuraja în continuare meșterii cinstiți care susțin o evoluție sănătoasă a României.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii