Primarului Ovidiu Laurențiu Bălan i-a plăcut în Olanda

Primarului Ovidiu Laurențiu Bălan i-a plăcut în Olanda

DISTRIBUIȚI

Primarul Ovidiu Laurențiu Bălan a onorat invitația de participare la celebrarea a 15 ani de înfrățire între Orăștie și orașul Sliedrecht din Olanda. Nu a plecat singur, ci însoțit de o delegație din cadrul primăriei. Vizita a avut loc în perioada 3-7 mai, iar darea de seamă pe Facebook, mai târziu.

Programul vizitei a cuprins, printre altele, participarea la mai multe întâlniri și evenimente locale organizate de autoritățiile olandeze:  Ziua Eroilor – 4 mai,  Ziua Eliberării – 5 mai.

A fost celebrată cum se cuvine de gazde și aniversarea celor  15 ani de înfrățire dintre Orăștie și Sliedrecht, organizată la sediul Primăriei Sliedrecht, în prezența tuturor consilierilor locali.

Primarul a vizitat o serie de obiective comunitare. A putut vedea, și nota, cum funcționează un Centru de îngrijire pentru persoane cu dizabilități multiple, un centrul de îngrijire vârstnici , dar și o bază sportivă, o stație de epurare, și mai ales  Serviciul de Gestionare al Deșeurilor care la noi încă funcționează doar pe hârtie.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii