Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a inspectat lucrările de pe străzile Circa Pompieri și...

Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a inspectat lucrările de pe străzile Circa Pompieri și Aurel Vlaicu

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Au început lucrările de reabilitare la alte două străzi

 

După ce ziarul nostru v-a prezentat imagini și informații legate de vizitele de lucru ale primarului Petroșaniului pe toate străzile unde se lucrează la reabilitarea lor, cu bani de la bugetul local (un aspect foarte important în condițiile în care administrația locală face mari eforturi în a moderniza aceste străzi și în ai satisface pe cetățenii care au cerut de ani de zile acest lucru), astăzi vă putem prezenta și câteva amănunte legate de vizita în teren a primarului Tiberiu Iacob-Ridzi pe alte două străzi unde se lucrează intens în aceste zile.

 

Este vorba de străzile Circa Pompieri și Aurel Vlaicu, două străzi aflate în mare suferință până acum și despre care ZVJ a scris în teren anii trecuți, arătând nemulțumirile cetățenilor de-acolo și promisiunile primarului de a rezolva aceste probleme în viitorii ani. Iată că a venit și vremea lor și primarul ne spune că anul acesta și anul viitor vor mai urma și altele, inclusiv străzile Maleia, Cuza Vodă, Lunca, Sălătruc sau Slătinioara, dar cu bani obținuți pe Programe naționale.

Tiberiu Iacob-Ridzi a fost însoțit la fața locului de către directorul interimar SPADPP, Ciprian Preda, de la care am aflat că lucrările sunt în momentul de față în grafic și „constructorul trage tare, profitând și de faptul că nu sunt ploi, să le termine cât mai repede”.

„Am verificat personal cum se lucrează la reabilitarea altor două străzi, cum v-am obișnuit și așa cum i-am obișnuit, cred, pe cetățeni. Este vorba de străzile Circa Pompieri și Aurel Vlaicu. Am stat de vorbă acolo cu reprezentanții constructorului și cu angajații, dar și cu cetățenii din zonele respective, mulți dintre dumnealor fiind foarte mulțumiți că au început aceste reabilitări și modernizări de drumuri. Cele două străzi de care vorbim acum vor fi complet refăcute, ca și celelalte la care se lucrează acum în ritm susținut, iar acest Program investițional este implementat cu bani de la bugetul local. În ceea ce privește investițiile la drumuri, dar nu numai, pentru că vorbim de lucrări executate la partea de infrastructură a Petroșaniului, acestea vor continua, pentru că nu ne oprim aici și așa cum am promis cetățenilor vom face tot ce trebuie și de-acum înainte, astfel ca municipiul nostru să se dezvolte în continuare, iar cetățenii să fie pe deplin mulțumiți de toate condițiile create de administrația public locală”, ne-a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi după vizita în teren.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii