Primarul Lupeniului, mândru – pe bună dreptate – de elevii din localitate:...

Primarul Lupeniului, mândru – pe bună dreptate – de elevii din localitate: O karatistă din Lupeni, în vârstă de 16 ani, s-a întors de la Campionatul European „Kempo Championship”, din Turcia, cu trei medalii de aur și una de argint!

Timp de citire: 2 minute

Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Lupeni nu dă pe bandă rulantă, an de an, doar absolvenți cu medii mari la Bacalaureat, care ulterior ajung pe la cele mai bune facultăți din țară sau străinătate (iar aici am include, cu voia dumneavoastră, și Universitatea din Petroșani, o unitate de învățământ superior de stat cu tradiție), ci și sportivi talentați de nivel național ori internațional sau artiști plastici.

 

Un asemenea exemplu este și „fata de aur” Timeea Alina Ștefănescu, de 16 ani, elevă a acestui liceu din vestul Văii Jiului. Recent a revenit de la Campionatul European „Kempo Championship 2022”, desfășurat în Antalya – Turcia, în perioada 24-30 octombrie, cu trei medalii de aur și una de argint! Karatista lupeneană nu este la prima “ispravă” de acest gen, ea fiind multiplă campioană națională în 2022 atât la „Kempo”, proba „Full-contact”, la 60 kg, cât și la „Wushu”, proba „Santa Sanshou”, plus medaliată cu aur la alte competiții internaționale și naționale. Pentru toate acestea, trebuie felicitată din plin! Pe de altă parte, felicitări și familiei care o susține, dar și antrenorului Florin Mârza, care se ocupă de elevii săi în cel mai profesionist mod cu putință, de unde și rezultatele foarte bune.

Nici primarul Lupeniului, Lucian Resmeriță, profesor la bază, nu putea rămâne impasibil la aflarea acestei vești legată de ultima performanță de nivel european a Timeei! Astfel că, imediat ce sportiva s-a întors de la europene, primarul a invitat-o, alături de antrenor, să o felicite față în față. Ulterior, primarul Lupeniului a transmis și un mesaj public „fetei de aur” a sportului lupenean, prezentând cu mândrie și palmaresul acesteia:

Felicitări sportivei karateka, Ștefănescu Timeea Alina și antrenorului acesteia Florin Mârza pentru rezultatele obținute!

Timeea Ștefănescu este din Lupeni, are 16 ani si este elevă la Liceul Teoretic Mircea Eliade din Lupeni, în clasa a XI-a. Palmaresul Timeei în 2022 este următorul: Campionatul European de Kempo, Antalya (Turcia) – aur la Submission 60 kg; aur la Semicontact 65 kg; aur la Knockdown 60 kg, argint la Full Contact 60 kg; Campioană Națională la Wushu, proba Santa Sanshou 60 kg; Campioană Națională la Kempo proba Full Contact 60kg; Medalie de bronz la Campionatul Național de Kempo K1.

Mult succes în continuare!”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii