Primarul Ile știe ce înseamnă disciplina de partid. Banii pentru Revelionul în...

Primarul Ile știe ce înseamnă disciplina de partid. Banii pentru Revelionul în stradă au plecat în Teleorman. Nu e glumă

Timp de citire: 2 minute
Deși piața abundă de societăți specializate în organizarea de evenimente, firme care pot oricând prezenta un portofoliu menit să demonstreze experiența și seriozitatea, primarul Gheorghe Ile a preferat să nu dea greș. A ales pentru organizarea Revelionului în stradă o societate comercială având sediul social tocmai la Zimnicea, în județul Teleorman.
Greu de spus cum a verificat primarul Ile experiența și seriozitatea SC A & A Music And Events SRL, căreia i-a pus în brațe atât un eveniment important, Revelionul în aer liber, cât și o sumă consistentă de bani: 18.000 de lei.
Ținând cont de faptul că societatea amintită, având sediul într-o căsuță modestă din Zimnicea, a fost înființată abia în data de 15 decembrie 2016, deci nu avea ce experiență relevantă să prezinte, mai mult ca sigur că primarul Ile a căutat personal, pe hartă și pe internet, județul de baștină al președintelui său de partid, condamnat penal pentru fraudă electorală. Altfel, cum să fi visat primarul Ile că pe M. Eminescu, la nr. 106, tocmai în Zimnicea, jud. Teleorman, există o firmă proaspăt înființată, un SRL a cărui experiență zero e singura în măsură să-i electrizeze pe vulcăneni în noaptea dintre ani?
În Vulcan, un municipiu care duduie de prosperitate, orice e posibil. Să nu uităm că aici funcționează cel mai bine dotat spital din Vestul țării, o unitate medicală a cărei aparatură permite chiar și investigarea în avans a maladiilor încă necunoscute de medicina mondială. Să nu îndrăzniți să ne contraziceți! Dacă, pe 21 decembrie 2016,
spitalul și-a permis achiziționarea de telefoane mobile de ultimă generație (Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, 4G, Gold), la 2.835,97 lei/ bucată, e la mintea cocoșului că nu există aparatură medicală pe care unitatea medicală să nu o aibă deja în dotare.
Cu tot respectul pentru profesionalismul oamenilor care lucrează în spitalul din Vulcan, trebuie spus că asemenea achiziții sunt cel puțin o sfidare la adresa vremurilor pe care le trăim. Pe primarul Ile nu pare să-l deranjeze însă această situație. Cel mult, dumnealui ar fi luat aceleași telefoane, dacă nu existau mai scumpe, dar musai din Teleorman.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii