Primarul din Călan, ce vrăji are în pălărie ca să fie reales...

Primarul din Călan, ce vrăji are în pălărie ca să fie reales în  funcție

Timp de citire: 2 minute

Adrian Filip Iovănesc, actualul primar de la Călan, care candidează pentru funcția de primar din partea PNL, a fost viceprimar și are deja  trei mandate de primar. Și anul acesta trebuie să convingă 11.229 persoane cu drept vot că este cel mai potrivit pentru această poziție. Are și cele mai bune șanse, pentru că pleacă de pe poziția întâi.

Dacă ne uităm la ultimele investiții pe care le-a făcut în Călan, ne-am putea face o idee despre gândirea administrativă a acestuia. La fel ca majoritatea primarilor din județ, investițiile în infrastructură sunt cele mai agreate de primarul din Călan. Dacă sunt ori nu realizate bine, dacă sunt oportune sau nu,  asta pot judeca doar cei care pun ștampila pe buletinul de vot. Iată câteva dintre investițiile recente ale administrației din Călan, dar și câți bani au fost cheltuiți pentru ca acestea să fie realizate.

Anul trecut au fost realizate o serie de reparații DC 106, pe tronsonul Nădăștia de Sus până la intesecția cu DJ687 . Pentru această investiție au fost cheltuiți din bugetul local 224.415 fără TVA. Lucrările au fost realizate de firma de construcții Drupo.

Lucrările de reabilitare termică  a Centrului Cultural Sportiv Victoria Călan  și lucrările de reparații de la Căminul Cultural din Călanul Mic au fost lăsate pe mâna unui constructor local, Gălan Nicolae Florin. Acesta a realizat lucrări la exterioarele celor două imobile. Pentru primul s-a realizat o anvelopare, iar al doilea a fost reparat și tencuit. Pentru cele două lucrări s-a încasat de la primărie 72.500 lei.

Un alt tip de investiție este achiziționarea unui  tractor CASE Farmal 95, an de fabricație 2012, pentru suma de 76.600 lei, pentru lucrările necesare în localitate. Primarul a văzut necesară și achiziția unui sistem GNSS,  stație totală și telemetru Bosch profesional, pentru suma de 41.730 lei. Acesta este un echipament de topografie care folosește sateliții pentru realizarea măsurătorilor.

La Călan au avut  curaj și s-au lansat în campania pentru câștigarea primăriei și Ioan Teodorescu (ALDE) Petru Medrea (PSD)  Ioan Vîlcelean (PV)  Lucian Cozmescu (PSRO) Vasile Rotaru (PMP). Alegerea este a dumneavoastră!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii