Primarul Devei, Ovidiu Moș, spune că DNA nu a cerut informații Primăriei...

Primarul Devei, Ovidiu Moș, spune că DNA nu a cerut informații Primăriei Deva în cursul acestui an

Timp de citire: un minut

Primarul Devei, Ovidiu Moș, a emis un comunicat privind declarațiile nefondate ale viceprimarului, vizavi de anchetele DNA.

”În urma declarațiilor nefondate ale viceprimarului Răzvan Cosmin Mareș cu privire la solicitarea din partea Direcției Naționale Anticorupție a unor documente care fac referire la activitatea Primăriei Municipiului Deva, vă informez că această instituție nu s-a adresat cu nicio cerere în acest sens primăriei în decursul anului 2017, singura solicitare fiind în luna octombrie 2016. Adresele de înaintare din acest an privesc doar terțe persoane care nu au nicio legătură cu activitatea Primăriei Municipiului Deva.

Prin afirmațiile sale, viceprimarul Răzvan Cosmin Mareș încearcă să destabilizeze buna funcționare a activității Primăriei Municipiului Deva, să creeze o atmosferă tensionată în rândul angajaților acestei instituții și să defăimeze opozanții politici, scopul acestor declarații fiind unul exclusiv electoral.

În dimineața zilei de 07.09.2017, am convocat o ședință operativă în cadrul căreia toți șefii direcțiilor și serviciilor din aparatul de specialitate al primarului și din subordinea Consiliului Local Deva, au infirmat declarațiile viceprimarului Răzvan Cosmin Mareș referitoare la existența vreunei solicitări din partea Direcției Naționale Anticorupție în această perioadă.

În momentul de față, locuitorii Devei au nevoie ca primăria și reprezentanții săi să se implice activ în rezolvarea problemelor comunității și nu să se erijeze în jocuri politice în scopul câștigării de capital electoral”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii