Primarul devean vrea fonduri  pentru mobilierul nou din școli, dar și pentru...

Primarul devean vrea fonduri  pentru mobilierul nou din școli, dar și pentru reparații și achiziții. Multe fonduri…

Timp de citire: un minut

Școlile și liceele din Deva au nevoie diferite, legitime. La întâlnirea cu reprezentanții administrației locale, directorii instituțiilor școlare nu s-au dat înapoi, au pus pe lista dolențelor chiar tot ce le lipsește. Întrebarea este, dacă bugetul local inițial o fi avut prevăzute asemenea chltuieli, sau actualul primar a refăcut calculele și este sigur că bugetul poate susține lejer toate cheltuielile astfel încât în septembrie toate școlile să aibă tot ce le lipsește?

Conducerea Primăriei Deva va propune spre aprobare Consiliului Local Deva, în şedinţa ordinară de miercuri, 27 iulie, alocarea de fonduri pentru înlocuirea mobilierului degradat din sălile de curs ale mai multor şcoli şi licee din oraş.  Dacă se aprobă alocarea banilor se va cumpăra mobilier nou pentru Şcoala Gimnazială „Andrei Şaguna”; Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”; Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”; Colegiul Tehnic Energetic “Dragomir Hurmuzescu”.

Printre proiectele de hotărâri propuse consilierilor locali, spre dezbatere şi aprobare, se numără şi alocarea de fonduri pentru următoarele unităţi de învăţământ: Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva unde se impun  reparaţii la Stadionul “Cetate”. La Colegiul Tehnic „Transilvania” este nevoie de bani pentru achiziţionarea unui autoturism necesar efectuării orelor de instruire practică a elevilor care se pregătesc în domeniul transporturi auto; la -Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” şi Colegiul Naţional Pedagogic „Regina Maria” au fost ceruți bani pentru reparaţii curente şi igienizarea  cantinelor  şcolare; iar la  Grădiniţa PP7  este nevoie de  reparaţii la  acoperiş şi achiziţionarea de pătuţuri pentru copii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii