Primăria şi Consiliul Local Lupeni, / Coorganizatori la toate spectacolele de Crăciun

Primăria şi Consiliul Local Lupeni, / Coorganizatori la toate spectacolele de Crăciun

Timp de citire: un minut
Primarul Cristian Resmeriţă a încuviinţat şi a invitat Consiliul Local Lupeni să voteze pentru toate asocierile cu instituţiile educaţionale şi bisericeşti din Lupeni şi să semneze din postura de coorganizator toate evenimentele destinate sărbătorii Crăciunului.
Lista evenimentelor este impresionantă, iar unele dintre ele primesc şi susţinere materială. Palatul Cultural Minerul îşi face treaba cu prisosinţă, fiind gazda evenimentelor.
În data de 16 decembrie, la ora 17, la Palatul Cultural Lupeni, Clubul Elevilor Lupeni realizează un spectacol de muzică şi dans. Primăria şi Consiliul Local au alocat în acest sens 500 de lei pentru organizare. Intrarea la eveniment este liberă.
În data de 4 decembrie, la ora 12, Teatrul de Artă din Deva, în colaborare cu Primăria Lupeni, pune în scenă spectacolul de teatru pentru copii „Bunica şi Extraterestrul”. Şi pentru acest eveniment primăria se implică financiar asigurând deplasarea şi recuzita actorilor, contribuind cu suma de 500 lei.
În data de 2 decembrie, la ora 17, Liceul Teoretic „Mircea Eliade” şi Şcoala Gimnazială Nr. 2 au programată o reprezentaţie de dansuri şi muzică populară românească, intrarea este liberă.
În data de 19 decembrie ciclurile primar şi gimnazial ale Şcolii Gimnaziale Nr. 2 au rezervat şi ele sala Palatului Cultural, între orele 10-16 a spectacolului de Moş Crăciun.
Intrarea este liberă, iar cheltuielile aferente funcţionării sălii sunt asigurate de administraţia locală.
Tot în data de 4 decembrie, de la ora 16, Schitul Straja al Bisericii Ortodoxe Române, va realiza concertul de colinde „Noi vrem să colindăm”.
Intrarea va fi liberă şi se anunţă a fi un festin muzical.
În data de 20 decembrie, de la ora 11, Palatul Cultural Minerul Lupeni este din nou gazdă pentru serbarea de Crăciun organizată de Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Rudolf Steiner”.
În data de 22 decembrie, de la ora 17 până la ora 19, Biserica Baptistă va organiza  de asemenea un concert de colinde bisericeşti.
În data de 15 decembrie, Liceul Teoretic „Mircea Eliade” şi Şcoala Gimnazială Nr. 1.  are programată sala spectacolelor pentru evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă.
În 23 decembrie Biserica Penticostală va avea spectacolul „Seara de colinde creştine”, programat la aceeaşi sală a Palatului Cultural, între orele 17-19.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii