Primăria Petroșani te scapă de DEEE / „Locul deşeurilor NU este acasă”

Primăria Petroșani te scapă de DEEE / „Locul deşeurilor NU este acasă”

Timp de citire: un minut

Sâmbătă, 17 martie, Primăria municipiului Petroşani și Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec-SLC vor organiza pentru al şaptelea an consecutiv o nouă campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Acţiune se va desfăşura sub denumirea „Locul deşeurilor NU este acasă”.

„Acţiunile precedente au fost reuşite şi de aceea să sperăm că şi de data aceasta cetăţenii Petroşaniului vor scăpa din casă de cât mai multe obiecte casnice vechi, vorbim de obiecte electrice şi electronice, care, conform legislaţiei în vigoare nu trebuie aruncate la containere, ci duse în locuri speciale. De aceea noi venim în fiecare an în sprijinul cetăţenilor în acest sens”, ne-a spus primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.
Arthur Ambruş, coordonatorul Compartimentului de Mediu din cadrul Serviciului de Poliţie Locală Petroşani, cel care se ocupă îndeaproape de această acţiune din cadrul primăriei, ne-a declarat: „Invit cetăţenii pe această cale să participe la acţiunea din 17 martie. Punctele de colectare vor fi amenajate în faţa Casei de Cultură Ion Dulămiţă şi în Piaţa Dacia, iar o maşină de colectare va ajunge prin toate cartierele, la solicitările cetăţenilor. Acţiunea de colectare a DEEE se va desfăşura în intervalul orar 9:00-17:00. Cei care vor participa vor primi tichete cadou pentru fiecare deşeu complet de tip frigider, combină frigorifică sau maşină de spălat vase. De asemenea, pentru fiecare obiect electric sau electronic predat, cetăţenii vor primi tichete de tombolă. Tombola va avea diverse premii, ce urmează a fi stabilite în perioada imediat următoare împreună cu cei de la RoRec-SLC şi va fi efectuată la punctul de colectare amenajat în faţa casei de cultură începând cu orele 17:00. Fiecare poate deveni câştigător”.
Reamintim că premiile de anul trecut de la tombola organizată au constat în mixere, şurubelniţe electrice şi cafetiere.
Pentru detalii suplimentare legate de această acţiune din 17 martie, puteţi să sunaţi la numărul de telefon al celor de la Compartimentul Protecţia Mediului (0254.541114) sau direct la Asociaţia Română pentru Reciclare (0756.036206).

de Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii