Primăria Petroșani / Lucrări edilitare și pentru sănătatea cetățenilor

Primăria Petroșani / Lucrări edilitare și pentru sănătatea cetățenilor

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Primăria municipiului Petroșani continuă acțiunile de curățenie și de întreținere a spațiilor verzi, sub coordonarea atentă a primarului Tiberiu Iacob-Ridzi și punerea în operă a acestora de destoinicul inginer Aron Dumitrescu, cel care de puține zile, de când a fost însărcinat de primarul municipiului cu conducerea DADPP, a verticalizat și dinamizat această importantă direcție, vitală în relația cu cetățenii. Dar asupra personalității lui Aron Dumitrescu, un om atât de implicat în problemele cetății, vom reveni cu siguranță și în alte ediții, căci activitatea sa nu poate fi epuizată doar în câteva cuvinte…

Revenind la activitatea primăriei, amintim că sunt continuate și măsurile de stopare a noului coronavirus COVID-19.

Zonele verzi de pe Unirii, Independenței au fost cosite, iar în Cimitirul Central operațiunea continuă cu succes de două săptămâni

Zilele de marți și de miercuri din această săptămână au readus lucrătorii din cadrul DADPP în Aeroport, zonele verzi de pe străzile Independenței și Unirii fiind cosite și curățate, conform graficului de lucrări stabilit împreună cu Executivul primăriei. Este pentru a doua oară în acest an când se taie iarba în aceste zone importante ale celui mai mare cartier al Petroșaniului, Aeroport, și probabil până în toamnă se va mai interveni cel puțin o dată, dacă nu vom scăpa de ploi.

„Ieri și astăzi am intervenit în Aeroport, pe străzile Unirii și Independenței. Mâine continuăm tot pe Independenței, ca să terminăm. Vineri cosașii vor ajunge în zonele verzi din zona centrului civic, unde intervenim pentru a patra oară anul acesta. Mai trebuie să vă spun și faptul că în Cimitirul Central de două săptămâni se cosește iarba și se fac lucrări de întreținere. Este pentru a doua oară și acolo anul acesta când cosim iarba. Probabil va mai fi necesar o dată până în toamnă. Facem totul pentru ca Petroșaniul să arate cât mai plăcut, iar cetățenii să se simtă cât mai bine. Le mulțumim și celor care își întrețin spațiile verzi din zona blocurilor. Avem mulți petroșeneni care fac treaba asta și e bine când toată lumea contribuie câte puțin la acest aspect”, ne-a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Toate intrările din cele 831 de scări de blocuri vor fi dezinfectate din nou!

Cum spuneam, în paralel cu această activitate, continuă dezinfecția de la intrarea scărilor de bloc și umplerea recipientelor montate de primărie cu dezinfectanți în toate sutele de scări de blocuri.

„Avem un total de 831 scări de blocuri și până acum această activitate, de dezinfectare, este foarte înaintată, că am început de săptămâna trecută. Miercuri aceste operațiuni au fost efectuate în cartierul din spatele primăriei, iar joi vom ajunge pe strada Avram Iancu și în tot cartierul dimprejurul acelei străzi”, a mai menționat edilul petroșenean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii