Primăria Petroşani / Bani pentru 4 asociaţii sportive

Primăria Petroşani / Bani pentru 4 asociaţii sportive

Timp de citire: un minut
Patru asociaţii sportive din Petroşani au beneficiat de finanţare nerambursabilă din partea Primăriei Petroşani.
Asta pentru că anul trecut municipiul Petroşani a organizat o selecţie de proiecte în conformitate cu prevederile Legii nr. 350 din 2.12.2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.
Cele patru asociaţii sportive au beneficiat de suma de 39.241,6 lei. Astfel, A.C.S. Universitatea Petroşani pentru „Promovarea sportului de performanţă, calendar competiţional – combustibil transport campionat şi turnee, indemnizaţie efort sportivi, taxe campionat, barem competiţii, asistenţă medicală şi masă servită”, a primit o finanţare de 10.500 lei.
Suma de 10.500 de lei a primit-o şi A.C.S. Şcoala de Fotbal Jiul Petroşani.
Clubul Sportiv „Pantera Neagră” Petroşani,  pentru proiectul Promovarea sportului de performanţă, calendar competiţional – cazare şi masă pentru „Cupa Europei” şi cazare şi transport pentru „Cupa României”, a avut o finanţare de  7.741,60 lei.
Clubul sportiv „Ştiinţa” din Petroşani, pentru „Promovarea sportului de performanţă, calendar competiţional – alocaţie de masă”, a primit 10.500 lei. Sunt bineveniţi aceşti bani spre sport, dar ne întrebăm oare când municipalitatea va arunca o privire şi spre baza sportivă Jiul Petroşani? S-a pus lacătul până şi pe sala de fitness, baza a devenit o gazdă bună pentru mormane de fier vechi. S-au furat porţi, s-au furat garduri. Copertinele stau să cadă. Vara terenurile de fotbal sunt numai bune de păşunat pentru vitele din zonă. Niciun consilier din cadrul municipiului nu şi-a îndreptat atenţia spre baza sportivă, în ciuda faptului că printre consilieri sunt şi foşti sportivi de performanţă. Trist, dar adevărat. O istorie de un secol stă să fie îngropată în ruine.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii