Primăria Petroşani / 35.000 lei destinaţi organizării Zilei Naţionale a României

Primăria Petroşani / 35.000 lei destinaţi organizării Zilei Naţionale a României

Timp de citire: un minut

Peste 1.000 de porții gratuite de fasole și cârnați vor fi puse la bătaie de organizatori și anul acesta

 

Pe 1 Decembrie românii din țară și de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a României. La fel va fi și la Petroșani, unde municipalitatea pregătește o serie de activități destinate acestei mari sărbători în parcul mare al localității.

 

Anul acesta de la bugetul local vor fi alocați 35.000 lei din capitolul bugetar „Cultură, recreere, religie”. Acest lucru a fost stabilit de cei din Executiv și transpus într-un proiect de hotărâre inițiat de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, care va fi supus dezbaterii și votului consilierilor locali la ședința ordinară de joi 24 noiembrie.

„La Petroșani ne dorim ca momentul sărbătoririi Marii Uniri să se desfășoare în Parcul Central Carol Schreter. În dimineața zilei de 1 Decembrie în parc vom avea onorul la Drapel și intonarea Imnului de Stat, după care petroșenenii se vor putea bucura de un moment artistic susținut de artiști locali. Înainte de toate, cei care vor veni în parc vor primi, cum facem de fiecare dată, stegulețe cu Tricolorul, iar după aceea toată lumea va putea servi gratuit tradiționala iahnie de fasole cu cârnați”, ne-a declarat vineri primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Mai mult decât atât, trebuie spus că Parcul Central „Carol Schreter” este pregătit în aceste zile de către cei din primărie. În afară de curățenia ce se face, inclusiv ridicarea frunzelor căzute și toaletarea spațiilor verzi, parcul va fi decorat special pentru sărbătoarea tuturor românilor, roșul-galbenul-albastrul fiind culorile ce vor predomina, astfel încât fiecare cetățean ce va fi prezent la manifestări să simtă românește și să fie cuprins de emoțiile acestei importante zile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii