Primăria Petrila își caută arhivar

Primăria Petrila își caută arhivar

Timp de citire: un minut

Primăria orașului Petrila este în căutarea unui arhivar. Pentru postul scos la concurs, doritorii pot aplica până în ultima zi din februarie. Condițiile de participare sunt accesibile. Trebuie, printre altele, să aveți o vechime în muncă de 4 ani.

Primăria orașului Petrila anunță organizarea și desfășurarea concursului / examenului pentru ocuparea postului contractual de execuție vacant de arhivar din cadrul Compartimentului administrațic publică și monitorizare proceduri administrative.

Concursul va fi organizat în data de 11.03.2024 – proba scrisă și 14.03.2024 – interviul, iar până în 29 februarie cei interesați își pot depune dosarul cu documentele necesare. Postul vacant este cu normă întreagă, de 8 ore / zi, 40 ore / săptămână, iar condițiile de participare sunt lejere.

Candidații trebuie să aibă studii medii, vechime minimă de 4 ani în muncă și să îndeplinească cerințele specifice prevăzute la art 542 alin. (1) și (2) din Ordonanţa de urgenţa a Guvernului nr. 57/2019 cu modificările și completările ulterioare.

Date complete despre toate cerințele, bibliografia de concurs dar și locul unde trebuie depus dosarul, găsiți pe site-ul primăriei orașului Petrila la secțiunea carieră.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii