Primăria Petrila / Audit financiar pentru lucrările de anvelopare 

Primăria Petrila / Audit financiar pentru lucrările de anvelopare 

Timp de citire: un minut

Primăria Petrila a plătit un audit financiar extern care să verifice costurile proiectului de anvelopare a blocului 14 de pe strada 8 Martie din Petrila.

Blocul se va anvelopa cu bani europeni. 40 de locuințe vor beneficia nu doar de un bloc mai estetic, ci de scăderea consumului anual de energie de la 357,21 kWh/an la 88,13 kWh/an. Valoarea totală a proiectului este de 685.166, 38 lei. Auditul financiar va fi realizat de o firmă din Târgu-Jiu și este obligatoriu, mai ales când cheltuiala se face pe bani europeni. Investițiile pe banii bugetului de stat sau ai bugetului local nu sunt de obicei trecute pe sub lupa auditului financiar, dar în cazul proiectelor pe bani europeni lucrurile sunt mai riguroase. Pentru aceste servicii, care se vor presta chiar la sediul primăriei, deci primăria nu va trimite actele către auditor, ci va veni auditorul la acte, se va plăti suma de 2.773 lei. Auditul se va face pe toată perioada implementării proiectului, de la data semnării până la transmiterea ultimei cereri de rambursare, raportul final de audit constituind anexa la cererea de rambursare finală.
„Auditul financiar reprezintă activitatea de examinare, în vederea exprimării de către auditorii financiari a unei opinii asupra situațiilor financiare, în conformitate cu Standardele internaționale de audit financiar ale Federației Internaționale a Contabililor (IFAC)”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii