Primăria Municipiului Deva a plătit, în total, Complexului Energetic Hunedoara aproximativ 2.000.000...

Primăria Municipiului Deva a plătit, în total, Complexului Energetic Hunedoara aproximativ 2.000.000 lei, reprezentând subvenţiile la energia termică

Timp de citire: un minut

Primăria Municipiului Deva a plătit vineri, 10 aprilie 2020, către Complexul Energetic Hunedoara, suma de aproximativ 200.000  lei, reprezentând subvenţia pentru acoperirea diferenţei de preţ la energia termică furnizată populaţiei, aferentă lunii martie 2020.

Administraţia publică locală subvenţionează preţul la energia termică pentru devenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, ca o măsură de protecţie socială ţinând cont de veniturile reduse ale acestei categorii de populaţie.
Valoarea subvenţiilor acordate de la bugetul local al municipiului Deva pentru acoperirea integrală a diferenţei dintre preţul de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice livrată populaţiei este aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 403/2019.

De la începutul anului, Primăria Municipiului Deva a plătit, în total, Complexului Energetic Hunedoara aproximativ 2.000.000 lei, reprezentând subvenţiile la energia termică livrată populaţiei.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii