Primăria Lupeni / Intră în pas cu tehnologia momentului

Primăria Lupeni / Intră în pas cu tehnologia momentului

Timp de citire: un minut
Primăria Lupeni este singura primărie din Valea Jiului care nu are site funcţional. Primăria stă prost şi la alte capitole ce privesc tehnologia IT, a sistemelor de date, plăţi online, sau cu card-ul.
Viceprimarul Iacob Mesaroş a menţionat că în acest an în buget sunt cuprinse mai multe achiziţii IT. Se vor achiziţiona laptopuri, calculatoare pentru dotarea serviciilor din primărie.
Consilierul independent Cristian Popescu a cerut ce au cerut puţini consilieri din Valea Jiului, transmiterea tuturor materialelor pentru şedinţele de consiliu local în format electronic, dar şi tablete, astfel încât să nu se mai folosească hârtie aiurea. Dacă nu o fi posibilă chiar achiziţia tabletelor, măcar să se cumpere un capsator mai de Doamne ajută, ca să nu i se mai prindă dumnealui agrafa de la proiectele de hotărâre în fermoarul de la geantă. Ca să fie toată lumea pe pace, viceprimarul a dat o veste bună, fiecare consilier va avea o tabletă. Nici nu ar fi vreo cheltuială mare dacă achiziţia s-ar face odată cu încheierea unui contract de telefonie mobilă, care să facă o ofertă bună. În plus, folosirea suportului magnetic este mult mai eficientă decât achiziţia şi printarea hotărârilor sau transmiterea lor.
Tot consilierul Popescu a mai amintit viceprimarului despre site-ul instituţiei. Discuţia aceasta este veche în consiliu, dar dumnealui fiind mai nou nu a prins-o. Însă a prins timpuri mai bune, în care a venit şi vestea realizării unui nou site pentru primărie, tot cu cheltuiala cuprinsă pe noul buget, site care va fi administrat de şeful de la Resurse Umane, Vasile Galu.
O altă veste bună este achiziţia de POS-uri pentru plata cu cardul la ghişeele unde se plătesc taxe şi impozite. Primăria Lupeni a cerut oferte băncilor din Valea Jiului în acest sens. După primirea acestora, se va alege cea mai bună opţiune.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii