Primăria Hunedoara vrea acces rutier din Bulevardul Traian către Draxelmaier Automotive

Primăria Hunedoara vrea acces rutier din Bulevardul Traian către Draxelmaier Automotive

Timp de citire: un minut

Primarul Dan Bobouţanu vrea modificări ale sistemului rutier în zona DAR Draxelmaier Automotive. Bulevardul Traian, care asigură circulația majoră între Hunedoara și DJ 687   pe axa nord – sud, reprezentând legătura rutieră cu localitățile Teliuc, Ghelari, Ținutul Pădurenilor și DN 7 în dreptul localității Sântuhalm.

Amenajarea accesului rutier la DAR Draxelmaier Automotive ar asigura o capacitate mărită de circulație pe artera principală. În prezent carosabilul are patru benzi, câte două pe sens încadrate de trotuare. Accesul la obiectiv se amenajează pentru banda dreaptă pe sensul Sântuhalm – Hunedoara, prin suplimentarea pe o lungime de cca. 130 m cu o lățime a parții carosabile de 4 m. Virajul la stânga va fi interzis. Stația de autobuz existentă se va reloca, se va interveni asupra trotuarului pentru asigurarea continuității, realizându-se în zona trecerilor de pietoni rampele cu declivitate redusă pentru accesul persoanelor cu handicap locomotor. Se doreşte asigurarea colectării apelor prin pante transversale și longitudinale.

Astfel, pentru realizarea efectivă a investiției s-a realizat documentaţia tehnică – faza SF, aprobată în consiliul local. Aceasta relevă o estimare a valorii totale a investiţiei de 396.017 lei (inclusiv TVA).

Alina PIPAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii