Primăria Hunedoara a stabilit nivelul taxelor pentru anul 2018, lansând proiectele de...

Primăria Hunedoara a stabilit nivelul taxelor pentru anul 2018, lansând proiectele de hotărâre în consultare publică

Timp de citire: un minut

Primăria Hunedoara se pregătește pentru anul fiscal 2018. În acest sens a formulat o serie de proiecte de hotărâre privind stabilirea taxelor și impozitelor locale, dar și stabilirea taxelor pentru utilizarea temporară a locurilor publice de desfacere din piețele, târgurile și oboarele, taxele pentru utilizarea temporară a terenurilor aflate în administrarea Consiliului local și a tarifelor pentru închirierea spațiilor cu altă destinație decât locuință.

Se stabilesc taxele pentru închirierea spațiilor din cadrul Casei de Cultură și cele  aplicate de către Complex Sportiv „Michael Klein” Hunedoara și Ștrandul Municipal,  Serviciul Public Grădina Zoologică și Ecarisaj,  Muzeul „Castelul Corvinilor”.

Taxele pentru serviciile prestate la Starea Civilă și cele ale Serviciului Public Administrare Cimitire și Pompe Funebre sunt și ele stabilite, urmând a fi votate în consiliul local.

Proiectele de hotărâri pot fi consultate pe pagina de internet la adresa: www.primariahd.ro (secţiunea Transparenţă Decizională). Propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de hotărâri supuse consultării publice se pot transmite până la data de 7 noiembrie.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii