Primăria Hunedoara / 50.000 de lei pentru premierea celor mai buni elevi

Primăria Hunedoara / 50.000 de lei pentru premierea celor mai buni elevi

Timp de citire: un minut
Joi, 15 decembrie 2016, de la ora 14, Primăria Hunedoara organizează, în Aula Facultăţii de Inginerie, evenimentul de premiere a elevilor şi sportivilor care au obţinut performanţe la concursurile naţionale şi internaţionale, în cursul anului şcolar 2015-2016.
Astfel, Primăria şi Consiliul Local al municipiului Hunedoara vor premia sportivii şi colectivele tehnice care au obţinut performanţe deosebite la acţiunile sportive internaţionale şi naţionale oficiale, precum şi elevii care au obţinut distincţii la olimpiadele şi concursurile internaţionale pe obiecte de învăţământ şi profesorii care i-au pregătit pe aceştia.
„În urma centralizării datelor primite de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, anul acesta vor fi premiaţi 147 de elevi şi 17 antrenori/profesori care în anul şcolar 2015-2016 au obţinut distincţii la diverse olimpiade şcolare şi competiţii sportive. Suma alocată de la bugetul local este de 50.000 de lei, sumă prevăzută în calendarul de evenimente pentru anul 2016”, a informat Primăria Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii