Prima stație de încărcare a vehiculelor electrice din Valea Jiului este de-acum...

Prima stație de încărcare a vehiculelor electrice din Valea Jiului este de-acum funcțională: Marţi, 9 august, a fost „alimentat” primul autoturism electric la staţia de lângă Primăria Petroșani!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Săptămâna trecută vă anunțam, prin intermediul primarului Tiberiu Iacob-Ridzi, că prima stație de încărcare pentru vehiculele electrice din Valea Jiului va funcționa cât de curând la Petroșani, aceasta fiind amplasată în apropierea clădirii primăriei din localitate. Ei bine, marți, 9 august, stația de încărcare respectivă a devenit funcțională, prima mașină electrică beneficiind de serviciile acesteia.
„Încărcarea este gratuită, iar cartele necesare se găsesc la poarta primăriei noastre. Trebuie spus faptul că această primă stație de încărcare a vehiculelor electrice din Valea Jiului este pusă la dispoziția Primăriei municipiului Petroșani, cu titlul gratuit, pe o perioadă de doi ani, de către S.C. Euroelectric SRL, iar amplasamentul ales s-a făcut pe considerentul că acolo există branșamentul electric necesar, dar și paza poate fi asigurată ușor. Acesta este un proiect pilot, cu bani de la Uniunea Europeană, care finanțează astfel de proiecte, vom mai amenaja pe raza Petroșaniului alte câteva asemenea stații de încărcare a vehiculelor electrice”, a transmis primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi.
Mai trebuie precizat faptul că atât oferta de preluare în comodat a acestei stații de încărcare, cât și Regulamentul privind funcționarea și exploatarea acesteia, au fost aprobate în unanimitate de către consilierii locali, proiectul fiind inițiat de primarul Petroșaniului.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii