Premii la județ 

Premii la județ 

Timp de citire: un minut

Într-un cadru restrâns și prietenos, trei susținători ai sportului au fost premiați pentru implicarea lor în organizarea evenimentelor dedicate Săptămânii Europene a Sportului.

Prefectul județului Hunedoara, Călin – Petru Marian, subprefectul Szell Lorincz și primarul municipiului Deva, Florin – Nicolae Oancea, au primit din partea DJST Hunedoara câte o diplomă și o medalie, personalizate, în semn de recunoaștere a susținerii și promovării acțiunilor sportive, care au contribuit la pozițiile fruntașe ocupate atât de municipiul reședință de județ, cât și de județul Hunedoara.

Reamintim că Deva s-a situat pe locul II în țară, după Cluj Napoca și la egalitate cu București, iar județul Hunedoara este pe primul loc între județele țării, cu 61 de evenimente sportive desfășurate în cele 7 zile de sărbătoare a sportului amator.

Premiile au fost înmânate de directorul DJST Hunedoara, Kacsó Doboly Izabella Mária și de consilierul de sport al DJST Hunedoara, Marius Simina, care i-au felicitat pe cei trei susținători implicați ai acțiunilor sportive locale și județene, încurajându-i totodată să rămână, și de acum încolo, cel puțin la fel de activi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii