Premiantul săptămânii / Eugen Cristian Motriuc

Premiantul săptămânii / Eugen Cristian Motriuc

Timp de citire: un minut
Un hunedorean face teatru de mai bine de patru decenii, timp în care a cadorisit mii, zeci de mii de spectatori, care au avut bucuria să-l întâlnească pe scenă. Patru decenii de teatru şi peste 40 de filme artistice în care a fost prezent. El este Eugen Cristian Motriuc, actorul hunedorean care a dus pe scena Teatrului Mic din Capitală spiritul moţilor din Ţara Zarandului.
„Eugen Cristian Motriuc, un om, un spirit, un actor. Durere, pătimire, speranţă… Speranţa de o clipă cât să-ţi netezeşti lacrima-n sudoare… atât. Teatrul trebuie să doară, râsul stârnit de acolo e pătimire. Aceste fragmente din gândurile marelui actor mă bucură şi mă încarcă cu energii nebănuite pentru că hunedoreanul nostru care excelează de 33 de ani la Teatrul Mic (alţii ar spune de o viaţă) este un exemplu de dăruire, implicare, demnitate şi conduita scenic, şi nu sunt cuvinte goale. A jucat în peste 40 de filme artistice, începând cu Fiul munţilor în 1981 şi terminând cu Secunda de viaţă a lui Ioan Cărmăzan. A refuzat să joace în telenovele şi bine a făcut renunţând la o notorietate deşuchiată cum o preferă mulţi confraţi”, spun organizatorii evenimentului.
A preferat teatrul… la început la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, urmând o carieră tumultuoasă la Teatrul Mic din Bucureşti. Eugen Cristian Motriuc face teatru de 40 de ani… şi îl face bine, cu maxim de profesionalism. „Pentru exemplul de dăruire în folosul publicului şi al artei, pentru întreaga sa carieră, vă propunem să ne întâlnim cu el şi să-i spunem că-i mulţumim pentru ceea ce ne oferă. Sâmbătă, 2 iulie 2016, ora 11:00, domnul Eugen Cristian Motriuc vine să-l întâlnim. Aveţi ocazia să îl priviţi în ochi, să-i spuneţi o vorbă caldă şi să fiţi parte dintre cei care îi vor mulţumi oficial printr-o diplomă şi un buchet de flori venind în faţa statuii lui Decebal din centrul Devei”, ne-au transmis organizatorii evenimentului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii