Prefectul – atent la carantinarea zonală

Prefectul – atent la carantinarea zonală

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Acțiunile privind aplicarea măsurilor luate de autoritățile locale și județene, în condițiile în care pentru orașul Simeria a fost instituită marți măsura carantinării zonale, au fost discutate astăzi în cadrul unei întâlniri între prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian și primarul Simeriei, Iulius Bedea.

 

S-a stabilit ca în același timp cu misiunile executate de poliție și jandarmerie privind verificarea intrărilor și ieșirilor rutiere din localitate, să fie efectuate verificări ale respectării măsurilor de carantinare, atât în unități comerciale cât și în spațiul public exterior.

Totodată, autoritățile locale și echipele de verificare aflate în teren, vor pune la dispoziția locuitorilor Simeriei toate informațiile necesare pentru a fi respectate condițiile carantinării.

Prefectul Călin Petru Marian transmite tuturor primarilor și comunităților locale din județul Hunedoara că sprijină și se implică instituțional în toate acțiunile și măsurile autorităților, luate în contextul în care, cu toții, ne dorim să depășim într-un timp cât mai scurt această criză sanitară cauzată de incidența mare a cazurilor pozitive înregistrată în ultimele zile.

Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii