Poliţiştii hunedoreni au reuşit identificarea unui tânăr care a tâlhărit o femei...

Poliţiştii hunedoreni au reuşit identificarea unui tânăr care a tâlhărit o femei de 80 de ani

Timp de citire: un minut

Poliţiştii de la  Hunedoara efectuează cercetări faţă de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Deva, cu privire la care au stabilit, că a comis o infracţiune de tâlhărie a asupra unei femei în vârstă de 80 de ani, căreia  i-a smuls lănțișorul din aur de la gât.

Fapta de natură penală a fost sesizată poliţiştilor în data de 15 mai, la ora 14:15, de către o femeie din Hunedoara, care a apelat numărul de urgenţă 112 şi a reclamat faptul că vecina ei a fost tâlhărită în scara blocului în care locuieşte, de o persoană necunoscută. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că pensionara de 80 de ani a fost acostată din spate de către suspect, care i-a smuls lănțișorul de la gât cu o mână, iar cu cealaltă i-a acoperit gura, pentru a nu striga după ajutor.

Bătrâna nu s-a lăsat intimidată, a  opus rezistență, îmbrâncindu-l și mușcându-l pe agresor de mână, însă, cu toate acestea, tânărul a reușit să-i smulgă lănțișorul și să fugă.

În urma cercetărilor  efectuate, poliţiştii hunedoreni au reuşit să îl identifice pe prezumtivul autor al tâlhăriei, care a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției municipiului Deva, urmând a fi prezentat  magistraţilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii