Poliţiştii dau zor dosarelor cu furturi de automobile

Poliţiştii dau zor dosarelor cu furturi de automobile

DISTRIBUIȚI

După ce poliţiştii din Ialomiţa au fost luaţi la ochi pentru că nu se sinchiseau să rezolve cazurile de tâlhărie din parcări, parcă s-au mai ambalat lucrurile la nivelul judeţului, două cazuri de furturi de vehicule fiind rezolvate.

Furt de automobil la Vaţa de Jos

În data de 14.04.2018, în jurul orei  09:00, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată de un bărbat din comuna Vaţa de Jos despre faptul că, în noaptea de  13/14.04.2018, i-a fost sustras autoturismul. Maşina era parcată lângă casă,  cu cheile în contact şi neasigurată.

Autoturismul a fost găsit  în şanţul de pe marginea DJ 707, la o distanţă de aproximativ 200 metri de intersecţia cu DN 76, fiind restituit părţii vătămate.

În cauză, poliţiştii au  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar în urma investigaţiilor efectuate au reuşit identificarea prezumtivului autor al furtului. Acesta este un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Vaţa de Jos, faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de  furt calificat şi a infracţiunii de conducere a unui autoturism, fără a deţine permis de conducere.

3 motociclete recuperate la Orăştie

Poliţiştii au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului într-un alt caz, reclamat la Poliţia Municipiului Orăştie în data de 15.04.2018.

În acest caz, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că,  în noaptea de 14/15.04.2018, au fost sustrase trei motociclete de teren din incinta unei zone de agrement, situată lângă Orăştie.

În cadrul anchetei, poliţiştii au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului (ce depăşeşte 20.000 de euro), toate cele trei motociclete fiind identificate în apropierea zonei de agrement şi restituite părţilor vătămate (una dintre motociclete având unele piese dezmembrate).

În acest caz, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Hunedoara continuă cercetările, în vederea identificării persoanelor care au sustras cele trei motociclete şi a tragerii acestora la răspundere penală.

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii