Petroșani / Străzile au fost săpunite pentru a 23 oară!

Petroșani / Străzile au fost săpunite pentru a 23 oară!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

O nouă mobilizare de forțe făcută de primarul Petroșaniului miercuri, 16 septembrie, a readus pe străzile din Cartierul Aeroport apa, periile și detergentul. Una dintre măsurile cele mai simple și mai sigure menite să „paralizeze” virusul Sars-Cov-2 și să-l țină departe de petroșeneni, precum și praful de pe zonele publice, atât de dăunător mai ales când bate vântul.

Dis-de-dimineață, cetățenii din Aeroport, cel mai mare, de altfel, din Petroșani, au văzut miercuri cum lucrătorii din cadrul primăriei, alături de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, care coordona atent activitatea, spală o bună parte din drumuri, trotuare și parcări, așa cum la Petroșani s-a întâmplat pentru a 23 oară din aprilie încoace. Toate zonele publice importante și cartierele au fost luate la săpuneală lună de lună, lucru mai mar în țară, nu doar în județ.
Și spunem asta și după ce am văzut care e situația din acest punct de vedere în marea majoritate a localităților. Exemplul din Vest a fost luat la Petroșani încă de la începuturile pandemiei, nu de azi, nu de ieri. Și ar fi bine să continue și după pandemie, mai ales primăvara, după nisipul și mizeria de pe străzi rămase după topirea zăpezii. Poate și de asta vorbim azi de foarte multe cazuri de infecții cu COVID-19 într-o localitate mai mică decât Petroșaniul, aflată la doar câțiva kilometri depărtare, cum e cazul Petrilei.„Suntem azi în Cartierul Aeroport, unde curățam cu apă, perii și detergent mai multe străzi. Mâine vom continua cu străzile Aviatorilor și Independenței tot în acest cartier, cu strada Nicolae Bălcescu ce duce spre piață și apoi, în alte zile, peste tot unde există străzi și locuri publice mai aglomerate, zone precum cele de la spital, centrul civic, parcuri și alte cartiere din tot municipiul”, a transmis cetățenilor, miercuri, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii