Petroșani / Str. Coasta are covor asfaltic integral

Petroșani / Str. Coasta are covor asfaltic integral

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Final de lucrări pe strada Coasta din Petroșani. Pe cei 600 de metri liniari ai acestei străzi s-a turnat covor asfaltic integral și au fost efectuate lucrări de modernizare, fiind montate inclusiv rigole de scurgere betonate, constructorul finalizând lucrarea mai repede decât se preconizase.

 

„Este una dintre străzile pe care le-am avut în vedere în pachetul de străzi din acest an, o investiție de la bugetul local ce era prevăzută în Programul anual de lucrări de investiții. De mâine, constructorul va intra pe strada Ștefan cel Mare. Lucrări de pregătire avansate în vederea asfaltării avem și pe strada Mihail Kogălniceanu, care și ea va fi gata peste nu multă vreme. Sperăm ca vremea să ne ajute în continuare, cum a fost azi, când s-au putut finaliza lucrările de asfaltare pe strada Coasta”, ne-a declarat miercuri, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Această lucrare de pe strada Coasta a costat primăria 910.630 lei cu TVA.

Iată că de-acum, noroaiele și gropile devin „istorie” și pe această stradă, de unde, nu de puține ori, ZVJ primea nenumărate plângeri din partea cetățenilor. Glasul dumnealor a fost auzit, cum, să sperăm, că va fi auzit în continuare și din partea altor cetățeni ce așteaptă asfaltul pe strada lor. Dar cu înțelepciune, muncă și răbdare se fac toate. Cel puțin așa vrem să credem și așa sperăm cu toții.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii