Petroșani / Sâmbătă, 12 martie, / Colectarea obiectelor electrice și electronice vechi...

Petroșani / Sâmbătă, 12 martie, / Colectarea obiectelor electrice și electronice vechi – direct de la ușa apartamentului sau casei

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Corneliu BRAN

Pentru prima dată în această primăvară, petroșenenii pot să scape gratuit și fără mare efort de obiectele electrice și electronice vechi din locuințe.

 

Primăria municipiului Petroșani și partenerul pe acest segment, firma „Axial”, le dă celor din Petroșani această posibilitate, sâmbătă, 12 martie, în intervalul orar 10,00-16,00.

„Colectarea se face gratuit, cei care solicită mașina de colectare la numerele de telefon 0756.026.916 sau la *7711, ori on-line pe site-ul www. e-deseu. ro, în intervalul 10,00-16,00 vor putea participa și la o tombolă. De reținut faptul că această tombolă e acum la nivel național, premiile fiind substanțial mărite și în bani, premiul întâi fiind de 3.000 lei. Mai există trei premii a câte 1.500 lei și alte 20 de premii a câte 500 lei. Îi invităm pe petroșeneni să scape de televizoarele, computerele, monitoarele, mașinile de spălat, frigiderele sau congelatoarele vechi din casă, solicitând sâmbătă, cu încredere sosirea mașinii de colectare și a celor care ridică aceste obiecte vechi de la domiciliu”, a transmis ziarului nostru Arthur Ambruș, șeful Biroului de Mediu din cadrul Primăriei municipiului Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii