Petroșani / Primarul Iacob-Ridzi – prezent la ședința Comitetului Director al AMR

Petroșani / Primarul Iacob-Ridzi – prezent la ședința Comitetului Director al AMR

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Luni 11 aprilie, primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi a participat la o ședință de lucru a Comitetului Director din cadrul Asociației Municipiilor din România (AMR), în calitate de vicepreședinte al acestui organism național.

 

Alături de cei ce ocupă funcții în acest comitet, în calitate de invitați și în contextul subiectelor aflate pe ordinea de zi, unele foarte importante legate de Educație sau de proiecte incluse în PNRR, au fost prezenți la ședință și o serie de miniștri sau secretari de stat, dintre care amintim: ministrul Educației, Sorin Mihai Câmpeanu, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltan Cseke, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna și președintele ANAP, doamna Iuliana Feclistov.

„Am purtat discuții aplicate despre transportul local al elevilor din învățământul preuniversitar, dar și probleme legate de organizarea, funcționarea și finanțarea învățământului antepreșcolar. O serie de discuții importante au fost legate de stadiul desfășurării activităților incluse în componentele PNRR gestionate de ministerele Educației, Mediului și Dezvoltării. Nu în ultimul rând, s-a discutat, de asemenea, și despre proiectul de lege care vizează zonele metropolitane, un punct important de pe ordinea de zi a ședinței”, a transmis după ședință Tiberiu Iacob-Ridzi.

Alte date și informații legate de ceea ce a subliniat primarul Petroșaniului în intervenția sa și care ne interesează până la urmă pe toți, vom transmite într-o ediție viitoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii