Petroșani / Primărul a semnat Protocolul de predare-primire a terenului pe care...

Petroșani / Primărul a semnat Protocolul de predare-primire a terenului pe care se va edifica sala de sport „I.G. Duca”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Compania Națională de Investiții (CNI) va mai finaliza o investiție la Petroșani, după cele de-acum știute de toată lumea și foarte necesare pentru Petroșani, precum bazinul de înot didactic sau cinematograful. Este vorba de o nouă sală de sport, care va fi construită la Școala Gimnazială I.G. Duca.

 

„Astăzi (marți – n.r.) am semnat protocolul de predare-primire a terenului pentru sala de sport modernă care va fi realizată la Școala Gimnazială I.G. Duca din Petroșani”, a menționat marți primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Era nevoie de această sală de sport, în condițiile în care aceasta este una dintre cele mai modernizate școli din Petroșani și nu doar. Dar școlii îi lipsea tocmai această sală de sport. În Petroșani mai există alte două unități de învățământ care au nevoie clară de săli de sport ca aceasta ce se va construi din temelie. În repetate rânduri, primarul a menționat că toate aceste săli de sport, precum și noua mini-arenă modernă de la stadion se vor face prin intermediul CNI. Deocamdată două obiective legate de acest subiect, sportul, din ce s-a spus, se află în grafic. Probabil în actualul mandat se vor face demersuri și pentru celelalte săli de sport rămase. Vom vedea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii