Petroșani / Primăria amenajează pe str. Vișinilor un loc de joacă

Petroșani / Primăria amenajează pe str. Vișinilor un loc de joacă

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

• Montarea covorului de protecție de la locul de joacă din parcul Central – finalizată

Astăzi vă prezentăm două inițiative ale primarului Tiberiu Iacob-Ridzi legate de două locuri de joacă din Petroșani.

Primarul petroșenean ne-a informat că au „început lucrările de amenajare a noului loc de joacă de pe strada Vișinilor”.

„Încercăm să facem și noi locuri de joacă în cartierele municipiului nostru. Astăzi (joi, 23 iulie – n.r.) avem acest exemplu de pe strada Vișinilor. Așa cum am mai subliniat, procesul acesta a fost prezent în ultimii ani și va continua. Facem tot ce ne stă în putință pentru copiii noștri, pentru că ei sunt viitorul acestui oraș”, a subliniat primarul Petroșaniului.

Cea de-a doua știre legată de locurile de joacă este aceea că s-a finalizat montarea covorului de protecție la locul de joacă din Parcul Central „Carol Schreter”, operațiune începută de ceva timp și care de vreo două ori a fost stopată din cauza ploilor. Profitând de vremea bună de miercuri, această lucrare a fost finalizată.

Din păcate, copiii noștri nu se pot încă bucura prea mult de aceste locuri de joacă, din cauza pandemiei, la nivel național acestea stând închise în continuare. O vară care trece și de care copiii, ca și noi toți, se bucură mai puțin ca în alte dăți. Dar asta e situația și trebuie să fim prevăzători deoarece COVID-19 nu iartă pe nimeni. Specialiștii medicali ne spun că la copii, mai ales la cei mici, nu se pune prea mult problema infectării. Problema cea mare este că odată infectați, copiii pot să transmită noul coronavirus bunicilor și părinților, bunicii sunt cei mai predispuși la complicații de la această boală ce s-a dovedit a fi foarte parșivă. Deci, în concluzie, măsura cu închisul locurilor de joacă de către autoritățile locale pare motivată. Astfel, am răspuns și unor „mămici” care se aflau joi în parc și păreau indignate de faptul că „locurile de joacă ale copiilor noștri din Petroșani sunt închise, la alții se poate, la noi nu…”. Nu, stimate doamne, peste tot prin țară e valabilă această măsură, nu doar la Petroșani. Că nu se aplică peste tot, asta arată doar iresponsabilitate…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii