Petroșani / Pe Vasile Milea gunoiul nu se duce, ci e scos la...

Petroșani / Pe Vasile Milea gunoiul nu se duce, ci e scos la o plimbare

Timp de citire: un minut

Cartierul din centrul Petroșaniului, situat pe lateralele străzii General Vasile Milea, are acum două puncte de colectare mari și late, unul lângă Școala Nr. 4 (pe care îl știm deja pentru că a mai făcut senzație pe rețelele de socializare), celălalt pe strada Cireșilor, adică prima stradă la stânga cum intri pe Constructorul.

Nu este rău că sunt grupate platformele, există și o logică pentru asta, sunt mai ușor de golit containerele, pentru că autoutilitara de colectare are destul spațiu, nu se mai împrăș­tie gunoiul prin tot cartierul de la un container la altul, este mai ușor de monitori­zat etc. Dar partea supărătoare este aceea că atunci când vrei să duci gunoiul îl porți cu tine și câteva sute de metri. Practic, nu îți mai tragi o geacă pe tine și ieși repede în șlapi să dai cu punga de gunoi în container, ci te îmbraci cu grijă, iei ghetele, haina, și scoți frumos gunoiul la plimbare până la cel mai apropiat punct de colectare, pentru că nu mai sunt containere așa, la tot pasul. Nu este esclus ca unii cetățeni să apeleze și la TAXI.
Pentru că a preconizat că vor fi și vreo câteva putori care nu vor dori să meargă până la ghena de gunoi, și vor zvârli sacul la întâmplare, DADPP a pus avertismente pe alocuri, amintind că și amenda poate să usture, mai ales cea mare.
Oamenii ar mai vrea măcar două puncte de colectare bine amenajate, ca să nu facă din dusul gunoiului motiv de dispută în familie, când rezolvarea este la primărie. Trebuie menționat că str. General Vasile Milea nu este singurul cartier care ar avea nevoie de mai multe puncte de colectare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii