Petroșani / În curând va intra în lucru și cea de-a patra...

Petroșani / În curând va intra în lucru și cea de-a patra parcare, din cele 5

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Cele trei parcări din Aeroport din cele cinci pe care Primăria municipiului Petroșani le are în lucru cu bani de la bugetul local în Programul anual de investiții sunt aproape gata, vremea bună de săptămâna trecută făcând să se poată înainta lucrările.

Având în vedere acest fapt, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a fost vineri, alături de constructor, să vadă zona unde va fi construită cea de-a patra parcare, de data aceasta în zona centrală a municipiului, pe strada 1 Decembrie 1918, într-un perimetru aflat între două blocuri turn.
„În scurt timp vor începe lucrările de amenajare a unei noi parcări în zona blocurilor 101 și 103 de pe strada 1 Decembrie 1918, o zonă unde am identificat, la sugestia locatarilor de-aici, că ar fi nevoie de o parcare amenajată, astfel încât să rezolvăm această problemă. Cele cinci parcări, așa cum spuneam și la început, vor acoperi peste 100 de locuri de parcare, iar în anii următori vom continua astfel de lucrări, deoarece știm că în Petroșani mai există zone aglomerate unde sunt necesare parcări amenajate. Tot în această vară vom finaliza și a cincea parcare propusă, cea de pe strada Avram Iancu. Până, atunci vor fi finalizate și primele trei parcări propuse pentru anul acesta din Cartierul Aeroport, aflate în lucru în acest moment”, ne-a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii