Petroșani / În curând e gata și cea de-a patra parcare promisă...

Petroșani / În curând e gata și cea de-a patra parcare promisă la începutului anului

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

de Corneliu BRAN
Cum trei parcări din cele cinci promise de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi la începutul anului sunt gata, acestea acoperind circa 60 de locuri de parcare în trei zone aglomerate ale Aeroportului, edilul petroșenean a mers în prima zi de lucru a acestei săptămâni să vadă care e stadiul lucrărilor finanțate de la bugetul local la cea de-a patra parcare, situată la mică distanță de primărie, pe strada 1 Decembrie 1918 în zona blocurilor turn 103 și 105.

„Am verificat azi stadiul lucrărilor la parcarea din zona blocurilor 103-105 de pe strada 1 Decembrie 1918. Lucrările avansează și la această viitoare parcare și pot spune de-acum că în scurtă vreme va începe turnarea covorului asfaltic fără probleme”, a menționat după inspecția făcută, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.
Vremea bună din această săptămână va face probabil ca și cea de-a patra parcare să fie finalizată în câteva zile. Mai rămâne cea de-a cincea parcare, care va fi realizată pe strada Avram Iancu, tot într-o zonă de blocuri mai aglomerată.
În altă ordine de idei, și pentru că tot vorbim de parcări, parcarea mare din spatele blocului 4 de pe Avram Iancu, ce conține și ea alte câteva zeci de locuri de parcare și deservește un număr de patru blocuri din zonă, a revenit la normal, după ce lucrătorii „Zonei D” au reparat stricăciunile provocate cu ocazia lucrărilor de introducere a canalizării. Nu știm cum se simt acum cei care și-au pus poalele în cap pe FB, aruncând cu lături în minunații constructori de la Zona „D” care au introdus progresul edilitar și pe strada lor…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii