Petroșani / Fapte edilitare bune

Petroșani / Fapte edilitare bune

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

de Corneliu BRAN
După ce o lună de zile s-a stat cu cele două fântâni arteziene în stand-by din cauza ploilor, în sfârșit vremea a permis celor din primărie să se ocupe de ele. Vestea bună ar fi că, dacă vremea bună va fi tot așa, în week-end măcar fântâna arteziană din Piața Victoriei va fi funcțională. Miercuri, 1 iulie, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, alături de directorul executiv din primărie, Ciprian Preda, a mers să evalueze situația la cele două fântâni, după montarea lor (se știe că iarna sunt demontate, iar primăvara sunt montate la loc).

„Ne ocupăm în această săptămână și de cele două fântâni arteziene din Parcul Central Carol Schreter și Piața Victoriei. Vremea nu a permis până acum vopsirea lor, iar acum profităm de aceste zile frumoase de vară și facem și această operațiune, astfel că în scurt timp le vom da drumul”, a menționat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.
Tot în prima zi de iulie în Parcul „Regele Ferdinand I” de lângă Piața Centrală au fost montate 25 de bănci noi. După ce, în prealabil, în zilele trecute iarba a fost cosită și parcul curățat lună-bec tot de angajații primăriei din cadrul DADPP.
Aflăm de la primarul Petroșaniului că în acest parc, după discuțiile avute cu cetățenii prezenți la începutul acestei săptămâni, dar și miercuri, când primarul a ajuns de asemenea în acest parc ca să vadă cum decurg lucrurile de înfrumusețare a acestui parc, în perioada următoare vor fi făcute alte câteva lucrări de întreținere a jocurilor și va fi adus nisip nou la groapa de nisip și în zona leagănelor. Totodată, primarul a reținut și solicitarea pensionarilor cu care a stat de vorbă, ca în parc să fie montată o cișmea, că, nu-i așa, un parc serios, cum noi am mai scris, are nevoie neapărat și de un loc unde vara să se poată bea apă. Ar mai fi nevoie și de o toaletă, nu zicem nu, dar știind problemele din acest an cu bugetul local, poate la anul care vine. Că acum, înțelege toată lumea, că sunt alte priorități, asta e clar.
O a treia veste bună este faptul că au început odată cu prima zi a acestei luni și lucrările de reabilitare termică a blocului 20 de pe strada Păcii. De acolo și alte informații edilitare vă vom prezenta în zilele următoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii