Petroşani / Evaluare pentru persoane cu handicap

Petroşani / Evaluare pentru persoane cu handicap

Timp de citire: un minut
Timp de două zile, în 6 şi 13 septembrie 2016, specialiştii DGASPC se vor deplasa în Valea Jiului pentru o nouă sesiune de evaluare a persoanelor cu handicap.
După cum se ştie, evaluarea şi reevaluarea persoanelor cu handicap, adulţi şi copii, se face, în conformitate cu prevederile legale, de către specialiştii din cadrul Serviciilor de Evaluare Complexă, formate din medici de specialitate, asistent social, psiholog, psihopedagog, instructor de educaţie, inspectori de specialitate.
Având în vedere solicitările persoanelor cu handicap (copii şi adulţi) care au domiciliul în zona Văii Jiului, specialiştii Serviciilor de Evaluare Complexă din cadrul DGASPC Hunedoara efectuează deplasări în această zonă în vederea evaluării / reevaluării persoane­lor cu handicap.
Pentru luna septembrie 2016, deplasarea va avea loc după cum urmează: în 6 septembrie şi 13 septembrie, de la ora 10, pentru Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap în locaţia Petroşani, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 137 A (Policlinica Petroşani), iar pentru Serviciul Evaluare Complexă a Copilului, în locaţia Centrul specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent şi delincvent Petroşani, str. N. Titulescu.
Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii