Petroșani / După str. Coasta, a venit rândul străzii Ștefan cel Mare!

Petroșani / După str. Coasta, a venit rândul străzii Ștefan cel Mare!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

După strada Coasta, a venit rândul în această săptămână și străzii Ștefan cel Mare să primească asfaltul mult așteptat de petroșenenii ce locuiesc pe această stradă.

 

Luni, 19 octombrie, așa cum s-a specificat de către primarul Tiberiu Iacob-Ridzi încă de săptămâna trecută, constructorul și-a mutat utilajele și oamenii de pe strada Coasta, unde au fost finalizate lucrările, pe strada Ștefan cel Mare. A început lucrări de modernizare și pe această stradă care măsoară o lungime de 350 de metri liniari, cu o lățime medie situată între 3 și 4 metri.

„Vom turna și aici două straturi de asfalt, asta după ce se vor finaliza toate lucrările de la terasamentul străzii și vor fi definitivate și rigolele de beton pentru scurgerea apei. În câteva zile, strada va fi finalizată și va primi cele două straturi de asfalt. Este o lucrare realizată de la bugetul local, cuprinsă în Planul de investiții anual și prevăzută de la începutul anului. Urmează ca după această stradă să finalizăm și strada Mihail Kogălniceanu, care, de asemenea, primește rigole și covor asfaltic pe toată lungimea”, ne-a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, după întoarcerea de pe strada Ștefan cel Mare, unde a stat de vorbă cu constructorul și a inspectat lucrurile.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii