Petroșani – cea mai mare consultare publică din ultimii 30 de ani

Petroșani – cea mai mare consultare publică din ultimii 30 de ani

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

În aceste zile, la Petroșani, este în plină desfășurare cea mai mare consultare publică din ultimii 30 de ani. Aceasta a fost lansată de Costel Avram, candidatul PSD pentru funcția de primar al Municipiului Petroșani.

Cele patru întrebări au scopul de a crea o imagine cât mai clară despre modul în care trebuie să arate Petroșaniul, în perspectiva viitorului de după 27 septembrie 2020, când vor avea loc alegerile locale. Practic, petroșănenii vor spune ce proiecte își doresc, cum văd dezvoltarea orașului, care sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă în prezent și vor avea ocazia să își evalueze actualul primar, Tiberiu Iacob Ridzi.

„Am spus mereu că vin la Petroșani ca să fim puternici împreună, și voi explica exact ce înseamnă această afirmație. În urma discuțiilor cu oamenii concluzia a fost simplă: oamenii s-au săturat să fie importanți doar la alegeri, iar în rest ignorați. Așa am decis să lansez o consultare publică. După 13 ani în care nu au contat pentru Tiberiu Iacob Ridzi, petroșănenii vor să știe că de această dată vor avea un primar care îi va auzi, îi va asculta și îi va implica.

Eu sunt un om de echipă, și alături de oameni, din septembrie 2020, vom începe un nou capitol la Petroșani, pentru un oraș așa cum ni-l dorim cu toții. Chiar am fost întrebat – retoric, desigur – de către cei cu care am vorbit De ce mai vrea Ridzi încă un mandat la Petroșani, după 13 ani? Și tot oamenii mi-au răspuns: Ridzi vrea să fie primar pe viață. Așa că ne-am decis să pornim împreună la drum, eu și petroșănenii. Trebuie să știm ce așteptări avem la început de drum, ce ne promitem și ce vom realiza în următorii 4 ani. Îi invit pe petroșăneni să completeze cu încredere formularele pe care echipa mea le distribuie zilele acestea și îi asigur că împreună vom reconstrui Petroșaniul, și în proiectul meu voi include toate sugestiile pe care mi le transmit oamenii în cadrul acestei consultări publice.

Oamenii s-au săturat de scuze, explicații, văicăreli și plăpânzeli. Vor soluții, iar eu sunt omul care rezolvă probleme. Anul acesta spargem ghinionul celor 13 ani la Petroșani. Unul dintre sloganurile mele de campanie este: 3,2,1… RESTART Petroșani”, a declarat Costel Avram, candidatul PSD pentru funcția de primar al Municipiului Petroșani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii