Petroșani. A început curățenia de primăvară

Petroșani. A început curățenia de primăvară

Timp de citire: un minut

Primăvara își intră timid în drepturi. Așa că, la Petroșani, a început curățenia de primăvară. Unul dintre primele locuri curățate a fost chiar Parcul Central “Carol Schreter”, și asta tocmai pentru că temperaturile pozitive îi vor readuce pe copii în parc. Toată săptămâna se vor toaleta copacii, se vor igieniza spațiile verzi, iar acolo unde este necesar se vor face și reparații la mobilier.

Așa cum este și firesc la fiecare debut al primăverii, administrațiile publice locale scot în stradă oamenii de la salubritate pentru a înlătura efectele iernii și a ajuta natura să reînvie. Acest proces al curățeniei de primăvară a început și la Petroșani, iar printre primele locuri în care s-a intervenit a fost parcul central.

“Am început activitatea de curățenie de primăvară, suntem în parcul central, facem lucrări de toaletare și vopsire a pomilor, urmează să intrăm în Aeroport, pe Independenței, Unirii, Aviatorilor și pe urmă ne vom întoarce pe Centrul Civic. Am început această activitate, vremea ne permite și facem și acum, ca în fiecare an, aceste lucrări de pe domeniul public”, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi.

Curățenia de primăvară este făcută de echipele din cadrul DADPP Petroșani, iar alături de aceștia vor fi și beneficiari ai ajutorului social. Acțiunea se va desfășura în Cartierul Colonie, iar în funcție de vremea va continua și în alte zone din municipiul Petroșani. Odată cu temperaturile pozitive se va activa și simțul civic al locatarilor de la blocuri care au grădini în fața imobilelor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii