Petrila / Un colectiv de redactare inexistent

Petrila / Un colectiv de redactare inexistent

Timp de citire: un minut
Proiectul trei de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de consiliu local de luni, 27 februarie, a avut ca obiect „Planul de Analiză şi Acoperire a Riscurilor din oraşul Petrila”. 
Cu seriozitatea care-l caracterizează, fostul primar Ilie Păducel a atras atenţia că în plan trebuie „revizuit colectivul propus în material deoarece unii dintre aceştia nici măcar nu mai lucrează în oraşul Petrila, lucrează în alte localităţi ale judeţului”.
„I-am sunat pe cei de la pompieri aseară, când am citit proiectul şi le-am spus să modifice”. „Păi, da, ce facem, după cum scrie pe Zanfir îl punem înapoi director la Lonea?”, a glumit consilierul Ramaşcanu stârnind râsul consiliului local.
Cert este că juriştilor prezenţi, în frunte cu Stroe şi cu jurista consiliului, Sirop, nu le-a prea căzut bine remarca lui Ilie Păducel. Mai ales că pe parcursul şedinţei, la o altă luare de cuvânt, acesta a menţionat că din partea grupului liberal i-a fost adus juristului consiliului local, doamna Sirop, un proiect, depus de Constantin Ramaşcanu, care „n-a mai ajuns pe ordinea de zi a şedinţei”, deşi a fost depus la începutul lunii, pe 10 februarie, existând de altfel şi un număr de înregistrare. Totuşi, Păducel era contrariat că un proiect legat de ziua de 8 Martie a ajuns într-un final la o altă şedinţă, depus de grupul PSD!
„Eu n-am dat ordin la nimeni nici să întocmească alt proiect, nici să-l reţină pe al dumneavoastră! Dacă nu e pe ordinea de zi, consider că nu-i vina mea, întrebaţi unde l-aţi depus. Dacă veneaţi şi întrebaţi la mine, cred că nu era nicio problemă, ştiam de el, mă interesam. Eu, unul, de unde să ştiu?”, a întrebat pe bună dreptate primarul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii