Pentru oamenii străzii / Patru adăposturi

Pentru oamenii străzii / Patru adăposturi

Timp de citire: un minut
Minimele din noaptea de duminică spre luni, între  – 29 şi – 15 grade, l-au determinat pe locotenent colonel Viorel Demean, şeful ISU Hunedoara, să activeze Centrul Judeţean de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei. 
Prima activitate a centrului a fost aceea de a verifica disponibilitatea adăposturilor de noapte, 4 disponibile în Valea Jiului la Vulcan, Petrila, Aninoasa şi Lupeni. Echipajele de pompieri şi jandarmi vor executa misiuni de patrulare în cursul nopţii pentru identificarea persoanelor care pot fi afectate de hipotermie.
Unităţile de Primiri Urgenţe au fost notificate, la rândul lor, pentru a fi pregătite să acorde asistenţă medicală eventualelor victime ale gerului anunţat.
La nivelul judeţului Hunedoara nu sunt raportate drumuri naţionale sau judeţene blocate din cauza zapezii. Echipa, alcătuită din reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului de Jandarmi, Inspectoratului de Poliţie, Direcţiei de Sănătate Publică, Drumurilor Naţionale, Sistemului de Gospodarire a Apelor, E-nel, Delgaz Grid şi Regionalei CFR, s-a întrunit la Centrul de Management al Situaţiilor de Urgenţă pentru a gestiona situaţiile generate de codul portocaliu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii