Pentru juniorii din Vale. Una caldă – alta rece

Pentru juniorii din Vale. Una caldă – alta rece

Timp de citire: un minut

În derby-ul etapei cu numărul 8 din Campionatul Județean de fotbal U19 s-au întâlnit primele două clasate, Gloria Minerul Lupeni și CSM Deva. Trupa din Vale avea, înainte de acest joc, punctaj maxim.

Devenii, care aveau cu trei puncte mai puțin, au câștigat clar confruntarea de la Lupeni, cu scorul de 5-0, cele două formații fiind, acum, la egalitate de puncte.

Partida de la Lupeni a avut o primă repriză destul de echilibrată, fără multe faze de poartă, însă CSM Deva a intrat la cabine cu 1-0, grație reușitei din minutul 12, semnată de Eduard Grill care, bine angajat de Federico Bloțu, a depășit un fundaș advers și a înscris pe lângă portarul gazdelor.

Repriza secundă a fost controlată în totalitate de CSM Deva, care a ratat cel puțin șase ocazii clare de gol. În minutul 74, Bogdan Medrea a înscris elegant, cu latul, din marginea careului mare.

Apoi golurile au început să vină. În minutul 76 Sergiu David a făcut scorul de neprezentare finalizând, din apropiere, o fază colectivă de atac.

În minutul 80 Ovidiu Bămbălau majorează avantajul formației oaspete în urma unei frumoase acțiuni personale. Scorul final, de 5-0 pentru CSM Deva, a fost stabilit în minutul 82 de către Federico Bloțu, care a interceptat o minge la mijlocul terenului și s-a oprit cu ea în plasa adversă.

În etapa viitoare devenii vor evolua pe teren propriu, urmând a întâlni pe Gloria Geoagiu.

Meciul din campionatul U19 dintre CSM Deva și Gloria Geoagiu se va disputa joi, 26 octombrie, de la ora 16:30. Partida se va disputa pe terenul sintetic de la stadionul „Cetate” din Deva.

La U 11 victorioși au fost juniorii de la Jiul. Juniorii Jiului au câștigat cu scorul de 5-2 în fața celor de la CSM Deva. Jucătorii de la Jiul sunt pregătiți de Cristian Costa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii