Pentru EURECA-PRO 2 / UPET în Austria  

Pentru EURECA-PRO 2 / UPET în Austria  

Timp de citire: un minut

Explorăm împreună calea spre Consum și Producție Responsabilă. Aceasta a fost tema întâlnirii dintre reprezentanții mediilor academice din Europa, în Austria. Universitatea din Petroșani a luat și ea parte la eveniment, prin proiectul EURECA -PRO.

Întâlnirea a avut loc de la Academia Poloneză de Științe din Centrul Științific din Viena. Reprezentanții Universității din Petroșani au fost prezenți la debutul fazei a doua a proiectului EURECA-PRO, unde s-a discutat despre structura guvernării și organizarea proiectului. EURECA -PRO 2 este o continuare a EURECA-PRO, care a durat 3 ani, s-a încheiat cu succes, iar acum se continuă printr-o a două etapa.

În data de 8 noiembrie 2023, reprezentanții mediului academic de la noi au luat parte la această inițiativă remarcabilă, marcând un pas important în evoluția proiectului european. Toți cei prezenți, reprezentanți ai mai multor universități, au pus împreună bazele  strategiilor pentru promovarea Consumului și Producției Responsabile, cu scopul unei  guvernări solide și al unei organizări eficiente.

Universitatea de la noi reușește astfel să pășească spre un viitor sustenabil, contribuind la formarea unui mediu academic responsabil și angajat.

Următoarele întâlniri au loc luna viitoare, în Polonia, și la începutul anului 2024, în Belgia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii