Pentru dezvoltarea Staţiunii Straja / Primarul Resmeriţă cere 84 milioane lei

Pentru dezvoltarea Staţiunii Straja / Primarul Resmeriţă cere 84 milioane lei

Timp de citire: un minut
În urmă discuţiilor purtate cu conducerea societăţii care asigură furnizarea agentului termic în municipiul Lupeni, s-a renunţat la alimentarea cu agent termic a localităţii.
Decizia a fost motivată de numărul mic de beneficiari (circa 100 de abonaţi) şi de lipsa investiţiilor în reţelele de termoficare, fapt care a determinat multiplele disfuncţionalităţi în furnizarea acestuia şi în anul precedent. Astfel că, odată luată decizia de sistare a furnizării agentului termic, primarul Resmeriţă a solicitat printr-o adresă în cursul zilei de vineri conducerii Complexului Energetic Hunedoara să retragă instalaţiile de furnizare a agentului termic dezafectate de pe teritoriul municipiului Lupeni.
„Am solicitat în cursul zilei de vineri conduce­rii Complexului Energetic Hunedoara să demo­leze reţeaua de furnizare a agentului termic aflată pe raza municipiului Lupeni, după ce aceasta va fi dezafectată. Din cauză că la reţelele de termoficare nu au fost efectuate niciun fel de investiţii de foarte mulţi ani, nefiind nici măcar vopsite, acestea reprezintă un real focar de infecţie şi afectează aspectul municipiului. Trebuie precizat şi faptul că instalaţia de furnizare a agentului termic face parte din patrimoniul Complexului Energetic Hunedoara, nefiind asigurată paza acesteia eventualele sustrageri de ţevi şi alte componente vor provoca pagube acestei instituţii”, a declarat primarul Resmeriţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii