Pentru cantonamentul de la Turda / Părinţii scot banii, nu primăria

Pentru cantonamentul de la Turda / Părinţii scot banii, nu primăria

Timp de citire: un minut
La începutul lunii februarie juniorii de la CSM Jiul Petroşani pregătiţi de Cosmin Kanduth vor pleca într-un cantonament de şapte zile la Turda.
Cantonamentul nu este suportat de către Primăria Petroşani, ci de către părinţii copiilor, în proporţie de 90 la sută.
„Trebuie să precizăm că părinţii sunt cei care vor suporta cantonamentul, pentru că nu vrem să existe suspiciuni asupra banilor şi să întrebe ce facem cu banii. Nu primăria suportă deplasarea copiilor, ci părin­ţii”, a declarat antrenorul Cosmin Kanduth.
Jiul a fost prima echipă din Vale care s-a reunit la începutul lunii ianu­arie şi, în ciuda frigului, juniorii şi seniorii se pregătesc pe zăpada căzută pe terenurile din incinta bazei sportive de la Petroşani.
Se caută talente la ţară
Managerul Jiului, Marin Tudorache, a tras în nenumărate rânduri un semnal de alarmă legat de faptul că cei mici nu mai sunt atraşi de fotbal. Le lipsesc motivaţia şi voinţa, iar părinţii nu îi mai împing de la spate. În căutarea de talente, antrenorii Jiului au decis să-şi îndrepte atenţia spre fotbalul de la sate, sau mai corect spus spre copiii de aici. Astfel, în acest week-end în comuna Baru, la sala se sport, sunt aşteptaţi să vină la o miuţă mai mulţi copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 10 ani. „Am pornit şi prin satele de pe lângă Petroşani să căutăm copii talentaţi, dornici de fotbal. Am fost prin sate şi comune, la Livadia, Pui, Baru. Cine ştie de unde pot apărea viitori fotbalişti…”, a declarat Marin Tudorache.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii