Pentru că nu i s-a dat transferul, Attila a devenit / Din...

Pentru că nu i s-a dat transferul, Attila a devenit / Din fotbalist foarte bun – fermier de succes

Timp de citire: un minut
Sătul până peste cap de mărunţişul din Liga a IV-a, dar şi de problemele pe care le-a întâmpinat, Santa Attila a decis, la 25 de ani, să-şi pună ghetele în cui şi să se facă fermier cu acte în regulă. 
Portarul Attila Santa a luat o decizie foarte importantă şi curajoasă. În urma neînţelegerii cu conducerea Universităţii Petroşani, Santa a decis să pună capăt carierei sportive, în ciuda faptului că era unul dintre jucătorii valoroşi din Vale.
Universitatea nu i-a dat actele de transfer la o altă echipă, aşa că Attila a decis: Gata cu fotbalul, să înceapă afacerile! Zis şi făcut. De o bună perioadă de timp, acesta este fermier cu acte în regulă, se ocupă de creşterea 30 de animale, la propria lui fermă.
„Dacă nu am găsit înţelegere şi nu mi s-a dat drumul să joc la Petrila, unde eram aproape de casă, am decis să mă las de fotbal. Nu puteam să bat la uşile lor la nesfârşit. Eu am făcut fotbal din pasiune pentru că, după cum se ştie, la acest nivel câştigurile sunt destul de slabe. Dacă nu s-a mai putut, asta e. Mi-am început afacerea mea cu animale. Sunt fermier. Îmi merge bine. Fotbalul pentru mine a devenit o amintire şi atât. Nu văd nicio şansă să mă mai răzgândesc. Contractul meu cu Universitatea Petroşani expiră în luna iunie a acestui an”, a declarat Santa Attila. (Acest caz al unui jucător din Liga a IV-a care nu obţine dezlegare de la club pentru un transfer tot în Liga a IV-a ar trebui să îngrijoreze comunitatea sportivă – n.r.)
Din păcate, în ultimii ani tot mai mulţi jucători tineri au abandonat fotbalul din lipsă de motivaţie sau performanţă. Şi Darius Ursachi a anunţat la începutul anului că nu va mai juca fotbal în România.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii